CONTACT

 

Postadres  |  Warmoesstraat 149-151  |  1012 JC Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

PROJECTEN: MAXXIUM

DRAMBUIE Royal knock-out dinner
Soort evenement: Relatie evenement

 

Om Drambuie letterlijk en figuurlijk opnieuw op de kaart te zetten bij bartenders in Amsterdam, nodigden wij de barmannen en vrouwen uit voor een diner. Centraal stond natuurlijk de kwalitatieve hospitality. Om de geschiedenis en kenmerken van Drambuie over te brengen bedachten we een interactief en competitief element en creëerden we een inspirerende omgeving om het merk te ‘beleven’.

 

Wij hebben hiervoor de perfecte locatie gevonden en deze volledig naar de sfeer van het merk ingericht. Met als resultaat een zeer succesvolle en bovenal gezellige avond.

Highland Park ICE launch 

Soort evenement: Pers evenement

 

HIGHLAND PARK bracht een limited edition op de markt: ICE. Een select gezelschap kreeg de kans om deze whiskey zelf te zien en te proeven voordat de beperkte oplage in de verkoop ging. Achter deze ICE variant zit een prachtig verhaal geïnspireerd door de elementen van de natuur en de geschiedenis van de Noorse mythologie. Deze elementen hebben ons geïnspireerd voor het concept, de locatie, de show en de aankleding.

BOLS Corenwyn

Soort evenement: Merkactivatie

 

Het verhaal van Bols Corenwyn op een vernieuwende en creatieve manier vertellen, dat was de uitdaging. Om de consumenten echt te betrekken bij het verhaal én het merk actief te laten beleven, ontwikkelden we een VR-experience waarin we het verhaal van Bols Corenwyn onder de aandacht brachten.

 

Voor Bols Corenwyn ontwikkelden wij het concept, de Bols Corenwyn-app en de film.

Download hier de VR app voor op je mobiel en ervaar het zelf:
Apple: http://bit.ly/CorenwynVR 
Android: http://bit.ly/CorenwynVRandroid

 

Fotocredits Jesaja Hizkia

Fotocredits Kirsten van Santen

Sailor Jerry Rum

Soort evenement: Launch evenement

 

Voor de introductie van de rum Sailor Jerry in Nederland organiseerden wij het lanceringsevenement. Geheel volgens het concept van dit merk organiseerden we een dag voor unusual suspects op een 'rauwe' locatie in Amsterdam. Tijdens het evenement stonden de historie en unieke eigenschappen van de rum centraal. 

Onder het genot van een variëteit aan Sailor Jerry cocktails en BBQ-bites keken de gasten onder andere naar de film Hori Smoku. Een film over het leven van Norman Collins (a.k.a Sailor Jerry), een ambachtsman en befaamd tattoo artist die werkte met dezelfde waarden als waarmee de rum gemaakt is. 

 

In de locatiekeuze en de invulling van het evenement hebben wij ons laten inspireren door het no nonsense karakter van Sailor Jerry. 

Fotocredits Kirsten van Santen

De klant over Bureau JEZ:

Om Drambuie opnieuw op de kaart te zetten bij bartenders in Amsterdam waren we op zoek naar evenement waarbij kwalitatieve hospitality voorop stond en daarnaast de geschiedenis en de kenmerken van het merk op een interactieve en fun manier gedeeld konden worden met de bartenders. Bureau Jez heeft hiervoor de perfecte locatie gevonden en deze volledig naar de sfeer van het merk en de activiteiten ingericht met als resultaat een zeer succesvolle en bovenal gezellige avond.  De samenwerking met bureau Jez was kwalitatief, georganiseerd, stipt en de organisatie van het event door bureau Jez heeft mij als marketeer tijd opgeleverd i.p.v. tijd gekost. Tijdens het event hadden zij de regie strak in handen, waardoor ik zelf van het event heb kunnen genieten en waardevolle contacten heb opgedaan.

Michael Theebe, Brand Manager Blended Whisky