CONTACT

 

Postadres  |  Warmoesstraat 149-151  |  1012 JC Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

TEAM                                                              ‘Iets van papier tot leven brengen, dat is zo mooi’


JEZ staat voor Jorine en Eefke Zoetmulder. Zij weten als geen ander dat live communiceren mensen inspireert, verbindt en in beweging brengt.
Beiden doen bij verschillende bedrijven ruime kennis en ervaring op met het organiseren van marketing communicatie activiteiten. Hun enthousiasme
en gedrevenheid delen ze, net als hun hands-on mentaliteit. Aangezien ze heel goed met elkaar kunnen samenwerken, besluiten ze hun krachten te
bundelen en samen een bedrijf te starten. Inmiddels werken ze met veel passie en plezier aan projecten voor hun eigen Bureau JEZ.

 

EEFKE ZOETMULDER - Managing Partner

‘Van evenementen organiseren word ik blij. Je werkt weken of maanden naar een evenement toe
en als het dan zover is… Dat is magisch! Dat gevoel is niet te omschrijven.’

JORINE ZOETMULDER - Managing Partner

‘Iets van papier tot leven brengen, dat is zo mooi. Als je ergens keihard voor hebt gewerkt en het resultaat overtreft zelfs je verwachtingen!’

STERRE KOK - Freelance Project manager

 

Creatief, energiek en ontzettend betrokken: bij JEZ voel ik me helemaal thuis. Dromen, denken én doen: I love it when a plan comes together!

JENNIFER BOUWMEESTER - Freelance Project manager

 

Met een hart voor organiseren en een grote behoefte aan dynamiek geniet ik van events en producties. Team JEZ past als een handschoen; er wordt gewerkt met daadkracht, een personal touch en bovenal plezier! Altijd met een fijne, productieve sfeer in een team van professionals met passie. 

SORAYA JAHAN - Freelance Project manager

 

Het is elke keer een feestje om voor en met Bureau JEZ te werken. What you see is what you get; volle bak energie, veel lol en samen gáán voor het beste resultaat!

Wij zijn altijd op zoek naar freelance event professionals die met ons samen willen werken. Interesse? Mail naar eefke@bureaujez.nl.