CONTACT

 

Postadres  |  Warmoesstraat 149-151  |  1012 JC Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

PROJECTEN: Kraft Heinz BV

Heinz Winterbreak What's next?

Soort evenement: Relatie evenement

 

Na het succes van de eerste Heinz Winterbreak vraag je je af: What’s next? Om daar antwoord op te geven, organiseerden we een nieuwe Winterbreak. Samen met Heinz blikten we vooruit: What’s happening met de wereld? What’s de nieuwe generatie? What’s nieuw op het gebied van food? En What biedt Heinz in 2016?

We organiseerden een avond vol inspiratie met een culinair tintje. De hersenen werden onder de loep genomen door neuromarketeer Martin de Munnik. De gasten werden op het verkeerde been gezet door een mind magician en daarna getrakteerd op high tech snufjes onder het genot van een hapje en een drankje. Dit alles speelde zich af in het eigen innovatie centrum van Heinz: Heinz57.

 

Heinz Winterbreak

Soort evenement: Relatie evenement

 

Heinz wilde een evenement organiseren waarbij ze hun gasten een onvergetelijke beleving zouden bezorgen om nog meer commitment te creëren naar Heinz en enthousiasme voor het actieprogramma. Uiteraard geïnspireerd door Heinz en zijn merken. Wij ontwikkelden een concept in het teken van duurzaamheid en zomers groen, overgoten met een Heinz-signatuur.

 

De tot leven gewekte Henry J. Heinz ontving circa 400 relaties in de Showkas de Arendshoeve. Te midden van botanische planten boeide spreker Martijn Aslander de supermarkt ondernemers met een inspirerende presentatie en sloot Leon van der Zande daarop aan met een custom made show. Gasten konden voor een hapje en een drankje terecht bij het Wijko kippendijen buffet en de Karvan Cévitam cocktailbar. Sterrenkok Ron Blaauw serveerde burgers met een speciaal door hem gemaakte Heinz saus terwijl overige bezoekers ondertussen op de foto gingen in de Honig photobooth bus.  

Fotocredits Jesaja Hizkia

Fotocredits Jesaja Hizkia

De klant over Bureau JEZ:

Op de dames van Bureau JEZ kan je bouwen. Van concept tot uitvoering perfect verzorgd! De kunst is met een event de gevoelige snaar te raken van je doelgroep. Heel knap hoe professioneel Bureau JEZ te werk gaat zonder details uit het oog te verliezen.Het is een kunst de ideeën van een ander te vertalen naar een zeer geslaagd event!

Maurits van der Aa, Field Sales Manager Retail, HJ Heinz BV