Selecteer een pagina

Sailor Jerry Global workshops
Relatie-evenement

Sailor Jerry Global workshops
Relatie-evenement

Na de organisatie van de introductie van Sailor Jerry in 2016 kwam de internationale afdeling met de vraag of wij hun workshop-dagen wilden organiseren. Jaarlijks organiseren zij workshops voor al hun marketing en brand managers wereldwijd. Dit evenement is er om de brand managers te informeren over aanstaande plannen, maar ook om te laten zien hoe Sailor Jerry-activaties en -events opgezet kunnen worden. Het evenement bestond uit twee workshopdagen, een diner met een twist en een feest ter afsluiting. Alle gasten verbleven gedurende deze dagen in Amsterdam.

Sailor Jerry is een enthousiast, fun, bright rock & roll-merk. De drank dankt zijn naam aan Tattoo artist Norman Collins; ook wel Sailor Jerry genoemd. Deze stijl zie je terug in de look & feel van het brand en tijdens het event. 

Wij hebben de gasten 2 dagen lang ‘ondergedompeld’ in de wereld van Sailor Jerry. Overdag organiseerden we samen met Sailor Jerry workshops en presentaties bij Atelier Schinkel met daarbij aanverwante activiteiten. Voordat we de nacht inluidden, serveerden we American food aan de gasten in Cut Throat Barber, waar tegelijkertijd een cocktail battle gehouden werd, genaamd ‘Rolling with the Punches’. 2 teams streden om de eretitel door middel van het creëren van een punch met een ware show eromheen.  

De avond sloten we af met een feest in Sailor Jerry-stijl in de Oosterbar inclusief rock & roll-band, een tattoo artist, shirts bedrukken, diverse spellen en passende cocktails.