CONTACT

 

Postadres  |  Warmoesstraat 149-151  |  1012 JC Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

PROJECTEN: Stibat

Stibat Lever ze in en win tour!

Soort evenement: Winkelcentrum activaties

 

Om het percentage ingeleverde batterijen te verhogen en meer naamsbekendheid te genereren voor de lever ze in en win campagne zochten we met Stibat de doelgroep op. Hiervoor ontwikkelden we een activatie met het thema ‘’lever ze in en win!’’ waarmee we diverse winkelcentra door heel Nederland hebben bezocht. We riepen de mensen op om hun lege batterijen in te leveren bij het Stibat team waarbij ze kans maakten op een pluim cadeaubon. Tevens nodigden we voorbijgangers uit mee te doen aan het Stibat vangspel waarmee we door middel van fun informeerde over Stibat.

Stibat viering Stibat 20-jarig jubileum

Soort evenement: Relatie evenement

 

Stibat kwam met een hele concrete vraag bij Bureau JEZ: Een evenement voor relaties en medewerkers van Stibat op het terrein van Van Peperzeel hun samenwerkingspartner ter ere van de viering van hun 20-jarig jubileum. Wij hebben deze vraag omgezet naar een evenement.

 

Samen met haar relaties en personeel heeft Stibat gevierd dat ze al 20 jaar veilig en verantwoord afgedankte batterijen inzamelen. De gasten werden toegesproken door de voorzitter en directeur van Stibat en kregen een presentatie van Jacqueline Cramer. Dit werd begeleid door Magical Cabaretier Robert de Vries met als uitsmijter de overhandiging van de 2,5 miljardste batterij met Robot Nao. Na het plenaire programma zijn de gasten gefêteerd op een hapje en drankje, konden ze kennis maken met Nao en werden ze rondgeleid in het sorteercentrum.

Stibat Lever ze in en win!

Soort evenement: Beursstand

 

Gedurende het hele jaar voert Stibat de campagne lever ze in en win. Naar aanleiding daarvan vinden er een aantal offline activiteiten plaats waaronder beursdeelname op de Huishoudbeurs en AutoRAI.

 

Wij organiseerden voor het 2e jaar de beursdeelnames van Stibat en legebatterijen.nl. Op de stand hebben we diverse win concepten geïntegreerd om bezoekers te stimuleren batterijen in te leveren en bekend te maken met de reguliere lever ze in en win campagne. Tegen inlevering van batterijen maakten de bezoekers kans op een van de maandelijkse prijzen en deden ze mee met de dagelijkse loting. Om meer bekendheid te genereren voor de lever ze in en win campagne ontwikkelden we het gooi en win spel waarbij de bezoekers kans maakten op een massage om zich lekker op te laden!

Stibat Batterij bewaarbox sampling actie

Soort evenement: Activatie

 

Voor Stibat zochten wij de doelgroep op in verschillende steden in Nederland. Van Diemen tot Hoogeveen; op zo’n dertig plekken deelde een promotieteam de Batterij bewaarbox uit onder het winkelend publiek. Een leuke en handige gadget om thuis je lege batterijen in te bewaren. De actie laat het publiek kennis maken met Stibat, creëert bewustwording en spoort mensen aan om lege batterijen in te leveren. Daarom brengen we ook de inleverpunten onder de aandacht én sporen we het publiek aan om mee te doen met de ‘Lever ze in en win’ incentive campagne.

 

Als onderdeel van deze actie geven wij er tijdens speciale dagen als Pasen nog een creatieve draai aan om extra op te vallen.

Fotocredits Jesaja Hizkia

Fotocredits Jesaja Hizkia

Fotocredits Jesaja Hizkia

De klant over Bureau JEZ:

Betrouwbaar, creatief en zeer gedreven. Dat is Bureau JEZ zoals wij ze kennen. Al jaren leggen wij onze te organiseren evenementen en promotionele activiteiten in hun handen. Ze zijn flexibel, organisatorisch sterk en houden de planning altijd nauwkeurig in de gaten. Wij zullen zeker een beroep blijven doen op Bureau JEZ!      

Jeanine van Dijk, Manager Communicatie, Stibat