CONTACT

 

Postadres  |  Warmoesstraat 149-151  |  1012 JC Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

PROJECTEN: HEMA

HEMA Schoolcampagne 'Eigen School Eigen Ding'

Soort evenement: in-store evenement, lancering, pr evenement

Voor HEMA organiseerden wij als onderdeel van de ‘Back to School’ campagne verschillende in-store evenementen: meet & greets met vloggers en DIY workshops.

 

Om de schoolartikelen onder de aandacht te brengen bij jongeren bedacht HEMA de DIY (Do It Yourself) campagne. Tijdens de zomermaanden werden jongeren tussen elf en achttien jaar uitgedaagd om zelf creatief aan de slag te gaan met schoolspullen. Om dit concept vorm te geven, organiseerden wij de DIY workshops tijdens de meet & greets. 

Hoe zag dit eruit?

Wij hebben de campagne gelanceerd en afgesloten met een meet & greet evenement. Voor dit evenement nodigde HEMA een bekende vlogger uit die gelinkt was aan deze campagne. Rondom de meet & greet waren er diverse workshops  waarin de jongeren hun schoolspullen konden ‘pimpen’. In diverse filialen was het tijdens de DIY workshops ook mogelijk om bij aanschaf van HEMA schoolartikelen direct aan de slag te gaan onder begeleiding van creatieven. Agenda’s, schriften en tassen werden onder handen genomen. 

HEMA Schoolcampagne 'ZIN IN SINT

Soort evenement: in-store evenement, lancering, pr evenement

Voor HEMA organiseerden wij als onderdeel van de ‘ZIN IN SINT’ campagne verschillende in-store evenementen: het kick-off event, een aantal muzikale workshops en het eindconcert.

 

In de Sinterklaas-campagne van Hema stond dit jaar de ‘Sintersizer’ centraal: een muziekmachine waarmee kinderen zelf een sinterklaaslied maken om vervolgens in te zenden voor de Sintersongwriter-competitie!

 

Tijdens het kick-off evenement in een HEMA filiaal in Amsterdam, lanceerden we de Sintersizer, een app waarmee je een eigen Sint-hit maakt. Een bekende singer-songwriter die zelf al een Sint-hit had gemaakt met de Sintersizer, gaf het startsein voor de campagne. Om de Sintersizer-app meer lading te geven en te laten leven bij de consument, organiseerden wij muzikale ‘Sintersongwriter’ workshops in verschillende filialen.

 

De campagne werd afgesloten met het Sinterklaasconcert, waarbij de winnaars van de competitie een VIP-treatment kregen en mochten optreden met de BN’er voor familie, vrienden en HEMA-shoppers.

Fotocredits ®Presstigieux