Selecteer een pagina

Influencer-evenement
Hasbro ‘Het Wondere Woud’

Influencer-evenement
Hasbro ‘Het Wondere Woud’

Ieder jaar organiseert Hasbro een influencer-event waarbij zij Belgische en Nederlandse influencers met hun kinderen uitnodigt om hen de merken op een leuke, interactieve en speelse manier te presenteren.

In 2019 deden we dit met het thema ‘Het Wondere Woud van Hasbro’, waarbij we de kinderen tijdens het event meenamen in de magie van dit bijzondere woud waarin alle Hasbro-producten hun eigen verhaal te vertellen hadden. Bij binnenkomst kregen de kids een tovenaars-outfit en een jutezak om mooie spullen in te verzamelen. We openden het middagprogramma met een tovenaar die geheel in thema verschillende trucs liet zien en een paspoort voor de kids tevoorschijn toverde waarmee zij daarna op onderzoek uitgingen: op zoek naar de verschillende belevingen waarin de producten van Hasbro terugkwamen.
Voor Play-Doh creëerden we een picknickplek en voor furReal nodigden we de kids uit om bij Cuby in het bos te komen kijken en daar hun eigen dierenmasker te maken. Een Disney-prinses las verhalen voor terwijl zij verderop in het bos met Nerf-guns konden schieten. In het Wondere Woud verrasten we alle kinderen en namen hen mee tijdens een interactieve reis vol verhalen en magische avonturen.

Meer projecten voor deze opdrachtgever