Selecteer een pagina

Pressroom Amsterdam
Relatie-evenement

Pressroom Amsterdam
Relatie-evenement 

Pr en creatie door Typhoon Hospitality

Good morning sexy! PRESSROOM’s grand opening breakfast bash bracht een herdefinitie van het begrip ‘tijd’. De weersvoorspelling op 2 juli; gouden glitterwolken met een grote kans op champagne. Dancing queens en kings konden zich aansterken met overheerlijke bites van PRESSROOM. Have glitters for breakfast and shine all day! Maak daar maar de hele week van, na een opening als deze.

INK Hotel Amsterdam doet dingen anders dan anders. Het sluitingsfeest was ludiek en onvergelijkbaar, de recruitment-campagne ongeëvenaard, en het doel van de Grand Opening was om deze lijn aan te houden. Om die reden werd het een gigantisch openingsfeest vroeg in de ochtend: iets wat ook volledig aansluit bij het F&B concept van PRESSROOM Amsterdam. 

Samen met Typhoon Hospitality en PRESSROOM organiseerden wij dit ochtendevenement in hartje Amsterdam. Tijdens het feest stond alles in het teken van ochtendrituelen en vrijheid van tijd. Hostesses met een just-out-of-bed-look verzorgden de ontvangst. Als ontbijt serveerden we onder andere Bloody Mary cocktails met een mini-brioche met omelet. In de Garden Room bouwden we een hidden coffee bar waar gasten hun quick caffeine fix konden halen. Er liepen reporters rond die de gasten interviewden om er na het evenement razendsnel een geprinte versie van de ochtendkrant van te maken. Fun fact: in het PRESSROOM-gebouw zat vroeger de Nederlandse krant De Tijd. 

De hostesses deden verschillende dansacts die je meenamen in hun ochtendrituelen en de dj’s draaiden lekkere vibes om op wakker te worden. Aan het einde van deze opening was je als bezoeker helemaal klaar om je dag goed te beginnen!