Selecteer een pagina

Prima Donna x Myla Dalbesio capsule collectie
Pers-evenement

Prima Donna x Myla Dalbesio capsule collectie
Pers-evenement

Prima Donna lanceerde de nieuwe PrimaDonna x Myla Dalbesio capsule-collectie: een samenwerking om verkoop te verhogen en een jongere, nieuwe doelgroep aan te spreken. Voor de Benelux werd dit evenement in Amsterdam gehost.  De PrimaDonna x Myla Dalbesio capsule-collectie heeft een urban vibe, welke als rode draad is gebruikt gedurende het gehele evenement. 

Hoogtij bood een perfect podium voor het evenement. De locatie kijkt namelijk uit over Amsterdam Noord; het stadsdeel dat nog steeds haar rauwe randje heeft. Gasten werden deze avond gefêteerd op een hapje en een drankje, verschillende activaties en natuurlijk de presentatie van de nieuwe collectie door Myla Dalbesio zelf. 

Gasten konden onder andere hun haar laten invlechten, een piercing laten zetten en een gave video laten maken. Ook was de collectie aanwezig zodat de gasten de artikelen konden passen. Verder legden we de nadruk op de nieuwe collectie door een openingsshow van een dance crew, hostesses die in de collectie rondliepen, prints van de shoot en natuurlijk hebben we de locatie gedecoreerd met de collectie-artikelen.

Meer projecten voor deze opdrachtgever