Selecteer een pagina

Hendrick’s Gin Curling Tournament
Relatie-evenement

Hendrick’s Gin Curling Tournament
Relatie-evenement

Wereldwijd werden er door Hendrick’s Gin al curling tournaments georganiseerd; iets dat de Schotse roots van het brand benadrukt, aangezien de oorsprong van curling in Schotland ligt. Daarnaast bevindt zich, op een aantal kilometer van de Hendrick’s Gin distilleerderij, de rots waar de originele curling-stenen vandaan komen. Voor de Nederlandse editie heeft Hendrick’s ons benaderd om een curling-event te organiseren met een Hendrick’s gin ‘twist’. Het doel van het evenement was het introduceren van de penguin pourer, top-of-mind belanden bij bartenders en een veelbesproken evenement neerzetten. 

De reguliere pourers passen helaas niet op de Hendrick’s Gin-flessen; daarom heeft Hendrick’s Gin zijn eigen ongewone oplossing bedacht: de pinguin pourer. Dit item was de perfecte link voor een fantastisch bartender-evenement. Pinguïns en curling hebben beide een link met ijs en zo hebben we deze twee samengebracht. 

Wij organiseerde de Pinguin Pourer Antarctica Experience in Showkas de Arendshoeve: een groene locatie onder de rook van Amsterdam met binnen een schaatsbaan. Als hoofdactiviteit was er natuurlijk het curling-tournament. Gasten werden ingedeeld in teams en kregen instructies van curling-experts. Daarnaast konden ze ijsvissen, cocktails drinken en een hapje eten. 

Meer projecten voor deze opdrachtgever