CONTACT

 

Postadres  |  Warmoesstraat 149-151  |  1012 JC Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

PROJECTEN: Hendrick's Gin

De botanische expeditie, Hendrick’s Kanaracuni tasting

Soort evenement: Relatie evenement

 

Op de zesde maan wanneer er exact 3 sterren naast elkaar stonden, beter bekend als 1 september om 6 uur ’s avonds presenteerden wij een speciale editie Hendrick’s gin aan de bartender- en hospitalityscene. Deze limited edition Kanaracuni van Hendrick’s gin werd gecreëerd na een expeditie in het Venezolaanse regenwoud door de Hendrick’s Gin Master Distiller. In de hortus botanicus gaven wij de gasten een onnavolgbare botanische jungle belevenis waarbij we alles uit de kast haalden: een botanische tour, vleesetende planten, slangen en een tropical dinner met krokodil en insecten verrijkt met diverse Hendrick’s cocktails. 

A Most Unusual Night

Soort evenement: Relatie evenement

 

Aansluitend op de Perfect Serve Barshow heeft Hendrick’s Gin een ‘Most Unusual Night’ gehost. Een live role play waar gasten onderdeel werden van het huwelijk tussen Ms. Rose and Mr. Cumber. De gasten waren getuigen van het huwelijk tussen de komkommer en de roos, tevens de basis ingrediënten van Hendrick’s Gin.  Een interactief theaterspel om de gasten op een speelse wijze kennis te laten maken met Hendrick’s Gin. Bureau JEZ was verantwoordelijk voor concept en  productie.

 

Samen met Maxxium en Typhoon Hospitality, die verantwoordelijk was voor de PR en communicatie organiseerde wij dit evenement om op een originele wijze bij deze doelgroep  on top of mind te blijven.

Hendrick's Garden of unusual delights

Soort evenement: Beursstand

Hendrick’s GIN was afgelopen jaar te vinden op Taste of Amsterdam met een magnifieke Gin High Tea!

 

HENDRICK’S GIN is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter, voor de meest buitengewone symfonie van smaken. In tegenstelling tot doorsnee gins, wordt Hendrick's Gin gedistilleerd in Schotland met komkommer en rozenblaadjes.

 

De stand op TOA was (niet?) te vinden in een ‘hidden garden’.  Precies zoals het merk  aangeeft: “It’s not for everyone”, moest je dan ook iets meer moeite doen om bij deze stand te komen. Via een geheime deur kreeg je toegang tot de ‘hidden garden’, waar de stand verstopt zat tussen de struiken.

 

Hendrick’s Gin geeft de ultieme mogelijkheid om out of the box te denken en creatief ‘los te gaan’ met als resultaat een most unusual stand.

Hendrick's Emporium of Curious Delights

Soort evenement: Beursstand

 

Tijdens de Perfect Serve Barshow te Amterdam hoste Hendrick’s Gin een stand; Hendrick’s Emporium of Curious Delights. Een plek voor educatie over de kwaliteit van Hendrick’s Gin. Een aparte setting gecreëerd door een lange theetafel waar komkommer thee en rozenkoekjes werden geserveerd. De ‘lucky view’ mochten deelnemen aan een deconstructed tasting waar de brand-ambassadors  van Hendrick’s Gin de gasten meenamen in een ‘Emporium of Curious Delights’.

*VOOR ALLE HENDRICK'S EVENTS WERKEN WIJ  SAMEN MET TYPHOON HOSPITALITY

Fotocredits Jesaja Hizkia

Fotocredits Jesaja Hizkia

Fotocredits Kirsten van Santen

De klant over Bureau JEZ:

Bureau JEZ takes great care in understanding the business issue at hand before suggesting solutions. We have worked together on several brand events, and she consistently delivered outstanding results both on creative and production side. It's been a pleasure working with Bureau JEZ.

Matthijs Wilhelmus Brand Group Manager Maxxium Nederland