CONTACT

 

Postadres  |  Bos en Lommer plantsoen 3W  |  1055 AA Amsterdam

+ (0)20 7609 690

info@bureaujez.nl

 

Eefke Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1103 0488

Jorine Zoetmulder  |  Managing Partner
+31 (0)6 1981 8911


BTW nr.: NL850149290B01  |  KVK: 51739305

Algemene voorwaarden

  • Wix Twitter page

PROJECTEN: C&A*

C&A Catwalk

Soort evenement: PR evenement

 

Bureau JEZ heeft in opdracht van Marketing PR bureau Linden & Barbosa de Afsluitdijk omgetoverd tot een 2.100 meter lange C&Atwalk. Bureau JEZ was hierbij verantwoordelijk voor het idee van een passende constructie op de Afsluitdijk en voor de totstandkoming van de catwalk.
Ook waren wij verantwoordelijk voor de uitvoering van de modeshow en het bouwen
van een backstage op een alternatieve locatie. ‘Mede dankzij onze leveranciers hebben
wij een mooi en zeer geslaagd evenement neer kunnen zetten,’ aldus een woordvoerder
van C&A na afloop.

C&A Denim on the Move

Soort evenement: PR evenement

 

Om de nieuwe collectie te presenteren én de veelzijdigheid van denim aan te tonen,
bedachten wij in opdracht van Marketing en PR bureau Linden & Barbosa het 7 dagen concept. Met de thema’s Laidback Sunday, Manic Monday, Trendy Tuesday, Winning Wednesday, Throwback Thursday, Casual Friday en Sparkling Saturday is het elke dag van de week dragen van denim in een persevenement verwerkt. Om het rauwe gevoel van denim in een stadse omgeving krachtig neer te zetten werd voor een loods van de Amsterdamse creatieve hot spot Roest gekozen. We ontwikkelde een dans- en modeshow waarbij de denimcollectie prachtig tot zijn recht kwam in decor speciaal ontworpen voor C&A Denim on the move.

*IN SAMENWERKING MET LINDEN & BARBOSA

De klant over Bureau JEZ:

Bureau Jez heeft de productie gedaan voor de C&A catwalk op de Afsluitdijk. Een fantastisch en uniek evenement, maar productioneel een enorme uitdaging. Dit hebben zij voortreffelijk gedaan. Jorine en Eefke waren zeer goed georganiseerd met oog voor details, flexibel en praktisch, creatief en heel plezierig om mee samen te werken. Linden&Barbosa, Bureau Jez en C&A hebben gezamenlijk een prachtig evenement neergezet om het 170-jarig bestaan van C&A op ludieke wijze te vieren.

Paulien Straeter, PR en Communicatie C&A Nederland

Linden & Barbosa werkt graag samen met bureau Jez bij de productie van een evenement. Scherpe begrotingen, snelle feedback en het leveren van hoge kwaliteit staat voor ons synoniem aan Jez. 

Carla de Barbosa-Directie, senior consultant Pr en Communicatiebureau Linden en Barbosa

C&A